Uppgradera servicebilen med System Edström

Något som vi här på Luleaexpo tycker om att göra är att rekommendera varor och tjänster för er läsare. Vi vill helt enkelt exponera sådant som kan underlätta för era liv i vardagen. Något vi har uppmärksammat på den senaste tiden är bilinredning för service- och transportbilar, och vi har hittat riktigt bra grejer ifrån System Edström.

Som vi har förstått det när vi har pratat med vänner och bekanta inom branschen, så kan det vara svårt att hålla ordning i sin service eller transportbil. Alla verktyg behöver sin egen tillägnade plats för att allt ska hållas rent och prydligt, men vanliga verktygslådor blir lätt överfulla. System Edström erbjuder funktionell bilinredning för både transportbilar, skåpbilar, pickuper och servicebilar. I sortimentet finns utrustning till 16 olika bilmärken, och det finns dessutom ett utbud av universalprodukter. Man kan välja att inreda med flera olika hyllsystem och avdelare, och det allra bästa är att du kan få inredningen monterad i din bil. Jackpot om du frågar oss! Det är betryggande att veta att produkterna från System Edström är krocktestade och godkända, och dessutom ingår fem års garanti.

Vi tycker det är på tiden att bilinredning äntligen har börjat uppmärksammas. Det är ju även roligt att inredning äntligen har letat sig fram i världen för service- och transportbilar med. När man jobbar inom branschen spenderar man ju så pass mycket tid i bilen mellan jobb. Att ha snygg och funktionell bilinredning ökar både trivseln och ordningen i bilen, vilket vi tycker är ett mer än ett tillräckligt skäl till att uppgradera servicebilen.

 

Har ni bilinredning i era transport eller servicebilar, och har det underlättat i ert arbete? Vi tycker att det hade varit jättekul att höra!

system edström