Min pappas gamla svarvstål blev starten för mitt företag

Idag ska jag berätta hur min pappas gamla svarvstål blev starten till mitt företag jag driver idag. Jaha, du driver ett industriföretag tänker ni kanske då, och det är ju inte så konstigt. Men faktum är att jag är i en helt annan bransch och att kopplingen inte alls är så enkel. Idag driver jag nämligen ett kosttillskotts företag.

 

Hur är svarvstål kopplat dit tänker ni då?

Ja det låter konstigt, det håller jag med om. Men grejen är den att detta svarvstål inte har haft en direkt inverkan på min nuvarande affärsidé, snarare på hur jag driver företaget. När jag var liten fick jag av min pappa ett gammalt svarvstål, han tyckte det vore bra om jag lärde mig svarva sa han. Jag spenderande åtskilja timmar framför svarven, en träsvarv ska nämnas, och jag blev fascinerad av hur jag kunde ändra formen på alla olika träytor och hur jag kunde skapa något fint från något som inte såg så märkvärdigt ut. Det är detta som är min grund i mitt företag idag. Bara för att något har en viss form och fungerar på ett visst sätt idag, betyder inte det att det inte går att ändra på till något bättre, finare och mer passande för ändamålet. Detta är ett synsätt som jag bär med mig i flera delar av mitt företag. Visst man kan säkert se det som att kosttillskott hjälper till att forma människor och dra den kopplingen, men det är inte den jag gör. Istället har jag med mig formnings tankesättet när det gäller att anställa, förbättra produkterna och så vidare. Men främst så har jag det i grunden om att mitt företag aldrig får stanna av och inte fortsätta ändras, formas. Bara för att det går bra idag betyder det inte att det kommer se likadant ut imorgon. Jag måste hela tiden fortsätta och forma mitt företaget för att kunna svara på morgondagens utmaningar och ta vara på framtidens möjligheter. På så sätt blev ett svarvstål från min pappa starten till min framgångshistoria.