Det perfekta armbandsuret

breitling colt

Det finns många fantastiska armbandsur ute på marknaden, men min absoluta favorit är Breitling Colt. Det är ju på sätt och vis svårt att gradera några höjdare inom branschen jämfört med varandra. Breitling, Rolex och Omega är alla fantastiska tillverkare av armbandsur, och jag är inte den som kan säga vilka som är på position ett, två och tre. Det finns möjligtvis andra inom branschen som är minst lika bra, men för mig är Breitling nummer ett och Breitling Colt deras ess.

Varför Breitling?

Som tidigare nämnt kan inte jag argumentera för att Breitling är ett bättre val än Rolex och Omega, förutom genom personliga preferenser, men jag kan definitivt argumentera för att det är värt att lägga ned en stor slant för en Breitling Colt istället för att lägga pengarna på ett armbandsur som exempelvis en Certina. De kostar fortfarande några tusenlappar, men har inte i närheten samma kvalitet, livslängd, funktion, rykte eller historia. Du kommer att byta armbandsur, antingen därför att armbandsuret går sönder eller för att du blir trött på det, flera gånger under dina kommande år. Det är detta som är hela skillnaden. Investerar du i en Breitling Colt idag så kommer du aldrig mer att behöva köpa ett nytt armbandsur. Faktum är att många låter sina armbandsur gå i arv till sina barn till och med. Värdet stiger ständigt och du kommer att vid slutet av ditt liv ha ett armbandsur med historia och personligt värde, precis som med ett högt ekonomiskt värde på grund av de många åren som gått. Detta sker med en Breitling Colt, inte med en Certina.

Personligt värde

Det som är roligt med att investera i ett finare armbandsur som Breitling Colt är att det kommer få ett personligt värde för dig. Uret kommer att slitas och framförallt kommer remmen att slitas, speciellt vackert blir det om materialet är läder. Det kommer i slutändan inte att finnas ett enda armbandsur så som ditt. Fantastiskt kul blir det därför att låta din Breitling Colt gå i arv till ditt barn.

Vet du vad? Du kan köpa Breitling Colt här.